Viktigt att få egentid

I dagens stressade samhälle är det viktigt att ta tiden och ge sig själv tid att göra det man vill. Den så kallade egentiden, då man rår om sig själv på bästa sätt och kan koppla av! Vad man gör är inte så noga, det kan vara att gå på spa Malmö, ta ett hett bad hemma, göra ansiktsbehandling Malmö, läsa en bok, resa bort en helg och så vidare och så vidare. Man ska helt enkelt göra det man själv vill göra och känner att man mår bra av och är det en ansiktsbehandling i Malmö eller en skogspromenad, så gör det! 

När jag tar tid för mig själv

Även jag försöker att få tid för mig själv i vardagen. Det jag gillar att göra är att unna mig ett spabesök. Men det är inte ett måste att åka bort för mig. Kan göra spa hemma, badar gärna i mitt badkar. Annat jag gör är att låsa in mig hemma en helg, stänger av telefonen och struntar i sociala medier och så ägnar jag mig åt att läsa böcker eller se på serier på tv. Bara vara ni vet, ensam, utan krav på att vara social. Det är det bästa sättet att återhämta sig på, tycker jag. 

Vad gillar du att göra?

Sätt dig ner och fundera på vad du gillar att göra och vad som ger dig avkoppling. Skriv en lista och sen kan du börja bocka av det. När listan är slut, börja om eller skriv en ny!

6 Apr 2019