Smart att jämföra mobilabonnemang

Är det så att du inte känner dig nöjd med det abonnemang du har idag, eller att du ska skaffa ett för första gången? Oavsett så kan det vara smart att jämföra olika mobilabonnemang. Jämför mobilabonnemang på en bra jämförelsesajt, det är det allra enklaste. Då slipper du ta opratör för operatör på egen hand. Om du har ett abonnemang redan på den telefon du vill ha nytt på, kolla då först om du är bunden en viss tid eller har uppsägningstid.

Vad vill du ha ut av ditt abonnemang?

Idag är en mobil så mycket mer än en telefon. Det går ju att använda den till att surfa med, spela mobilspel, betala räkningar, logga in med och så vidare. När du ska välja ett bra abonnemang, funderar på vad det är som spelar mest roll. Är det fri surf, eller fria samtal? Det kan skilja sig åt beroende på vad för abonnemang du väljer. Sedan är det ju även bra att kolla upp att det finns täckning i det område du bor. 

Kolla även upp hur bra kundtjänst operatörerna har, så att du vet att det lätt går kontakta support om du vill ha det.

En del abonnemang går teckna utan bindningstid, andra med. Så fundera på vad som passar dig. Sedan byt till det du tycker verkar passa. Om du har familj, så kan det vara smart satsa på ett så kallat familjeabonnemang till exempel.

5 Feb 2022