Tips då du ska inreda badrummet

Funderar du på att göra om i badrummet när det gäller inredningen, eller har du precis flyttat och vill få det fint på denna yta? Badrummet är ju ett rum vi faktiskt tillbringar en hel del tid i. Det är ju då viktigt att trivas där. Bra prylar för badrummet kan du hitta på Sufraco. Det är inte alltid lätt att inreda ett badrum. Många gånger kan det vara en mycket liten yta att spela med. För att då få plats med allt, som handdukar, skönhetsprodukter och hygienartiklar så gäller det att tänka till.

Få till en bra förvaring

Att få till bra förvaring är bra i badrum, oavsett hur stor yta du har. Du kan använda dig av små hyllor, som kryddhyllor till exempel för att förvara förvara hårflaskor och lotions. Du kan även hänga upp jättesmå förvaringslösningar på insidan av ditt badrumsskåp.

Sätt upp en bokhylla ovanför din badrumsdörr. Ovanför dörren finns ofta ett outnyttjat utrymme. Det blir ett perfekt ställe att placera handdukar och andra större föremål.

Att sätta upp krokar, handdukshållare eller andra former av hängbara förvaringslösningar är ofta ett smidigt sätt att öka förvaring i badrummet.

Har du ett väldigt litet badrum? Använd stora speglar. Ett gammalt knep men det funkar ju utmärkt ändå. För att få badrummet att inte kännas så trångt så är det enkelt och smidigt att hänga upp en spegel. Ju mer av en vägg du kan fylla, desto större kommer badrummet kännas.

8 Jul 2021