Varför det är så viktigt med rätt sorts kontorsmöbler

När man ska ha ett kontor av något slag och placera in kontorsmöbler, så är det bra att tänka till lite extra. Hur man inreder kan nämligen påverka hur personalen jobbar och hur de mår. Se därför till att skapa en bra miljö, där alla trivs. Detta gäller allt från den sociala miljön till hur man alla ställer ut kontorsmöblerna. Alla har rätt till kontorsstolar av kvalitet, så väl som bra skrivbord med höj och sänkbar skiva. Bra möbler finns bland annat på Morekontor. När det kommer till inredning av kontoret så visar forskning som gjorts att arbetsmiljön påverkar en hel del. bland annat har man sett att personal som jobbar i kontorslandskap, där kontorsmöbler är samlade tillsammans i ett enda gemensamt rum, jobbar sämre. Ofta beror det på tappat fokus, och att det alltid är ljud runtom. 

Välj rätt kontorsmöbler för ert kontor

En  viktig sak att tänka på är de kontorsmöbler man placerar ut är anpassade för de arbetsuppgifter man utför. Det är bra att ha olika sorters ytor, mindre ytor om det är mycket telefon, stora ytor om det är många möten. Bra kontorsstolar är ett måste och ett höj- och sänkbart skrivbord. Se till att ha kontorsstolar som går att justera, bra datorer med bra skärmar och kontorsmöbler som ger möjligheter till paus,

Det är inte bara hur man placerar kontorsmöbler som spelar roll, det är även bra om det är ergonomiska möbler, samt att de har en hög kvalitet och är bekväma.

 

22 Feb 2018