Samla alla till fest

Det är inte fel att samla alla sina vänner och ha fest tillsammans. Det måste inte vara en särskild anledning mer än att man vill umgås tillsammans. En del tänker att stora fester, det har man när man fyller jämnt, det är student eller liknande. Men varför inte bara fira livet så att säga? Att ställa till med fest behöver inte vara så dyrt heller. Kanske ni kan låna lokal gratis, eller ha ett partytält ute om det är vår eller sommar. Sedan är det bara att hyra slushmaskin Göteborg, fixa buffémat och mingeldryck, samt lite snacks till senare. Just att hyra en egen slushmaskin i Göteborg är bra, för slushen är perfekt bas till drinkar!

Sätt ett tema

Temafester är riktigt trevliga att ha. Det bästa med temafest är att vilket tema ni än vill ha funkar ju! Det kan vara white party, att alla är vitklädda, eller tema med maskerad eller guldtema eller ja, vad ni än kan komma på. På nätet finns det en massa kul förslag just på detta.

Ordna festen

Om du tänker dig att du ska ha fest, så är det bra att först kanske sätta ett datum. Sedan bjuda folk till detta datum. Sen är det bara att ordna med allt det praktiska. Mat kan man laga själv, eller varför inte vara lat och beställla catering? Är ni flera som går ihop och ordnar blir det ännu lättare och billigare med för den delen!

29 Jan 2019