Mobiler som länkar oss samman

Vilken revolution mobilerna har inneburit för vår kommunikation. Det var det få som insåg när den kom. Den praktiska biten förstod många, att kunna prata i telefon var man än var i världen. Men ingen kunde förutse den utvecklingen som mobilerna själva skulle genomgå. Idag använder vi mobilerna till så mycket mer än som telefoner, vi fotar, vi söker information, alltså vi nätsurfar, vi sms:ar och framför allt nätverkar vi med våra mobiler. Mobilerna har blivit våra kalendrar, våra fotoalbum, kameror, väckarklockor och anteckningsblock. De är så mycket mer än våra telefoner, och barnens mobiler har blivit deras leksaker, deras TV och spelapparat.

Vill skydda det som är viktigt

Inte så konstigt då om vi vill skydda det vi har. Vem har inte tappat sin mobil i golvet? Barnen brukar allt emellanåt få trasiga skärmar. Ibland har de slängt mobilen på varandra, vilket har inneburit att de har hamnat på golvet. Desto större behov av skydd för mobilerna, men att få dem att använda bra mobilskal har nästan varit omöjligt. De ska ju inte se ut som alla andras. Helst ska de ha roliga motiv och unikt mönster. Bjornberry har ett gigantiskt sortiment med 300 000 olika mobilskal. De har skal gjorda av TPU-material, som gör att Bjornberry kan göra tunna, halvmjuka skal. TPU-materialet blandas med hårdplast för ett säkert skydd.

Har upphöjda sidor

Deras mobilskal har en upphöjd kant både fram- och baktill. Framtill för att skydda skärmen, och baktill för att skydda kameran. Är hittar du också mobilskal till iPhone 7. Är du intresserad finns det mobilskal med plånboksfunktion som gör att du kan få fler funktioner till mobilen. Många har sina kontokort och busskort i mobilskalet, då har de alltid det viktigaste med sig. I sociala medier har alltfler fått videofunktioner som har gjort det möjligt för användarna göra filmer direkt på plats och dela med sig av din upplevelse direkt. Det är att nätverka i realtid!

16 Oct 2017