Kul prylar på internet

Jag hittade en kul sida på nätet som heter Prylstaden. De har en massa roliga prylar, men jag fastnade för särskild sak, nämligen en metalldetektor. Jag minns när jag var liten och sprang på stranden med nån otymplig sak som min pappa hade lånat av en vän. Hittade mest skräp och sånt, och metalldetektorn var stor och svår att ha och göra med. De metalldetektorerna hos Prylstaden verkar bättre. Blir sugen på att köpa en och testa igen!

Andra kul saker

Prylstaden hade även en inspektionskamera och en sån kan vara bra att ha! En inspektionskamera är något som är perfekt att ha om du behöver inspektera svåråtkomliga ytor som är mörka och fuktiga. Så har man en metalldetektor med ut, som indikerar något och man behöver se innan så kan man ju avända denna inspektionskamera, tänker jag. Dock är det oftast så att man använder den till att leta mögel och läckage med mera tror jag, i små, trånga utrymmen. De är i alla fall vattentäta!

Massor att upptäcka

På Prylstaden finns det massa bra saker att upptäcka, saker som är bra att ha, saker som bara är kul eller saker som man behöver. De har det mesta du kan tänka dig! Prylstaden är en välfylld webbutik där man hittar andra roliga saker. Det finns andra typer av kameror, som spionkameror, övervakningskameror, bilkameror och mycket mer. Det finns även saker för bilen, båten, hemmet och dig som person. Så, ja det finns både onödiga och bra och ha saker här!

9 Feb 2018