Hemsida på enkelt vis

Varje seriös bostadsrättsförening av idag har en egen hemsida. Eftersom det finns tusentals brf:er i Sverige så betyder det att utbudet av bostadsrättsföreningars hemsidor är gediget. Samtidigt torde innehållet och avsikten med alla dessa hemsidor vara väldigt lika varandra och så finns det såklart någon smart person där ute som kommit på den briljanta idén att leverera färdiga hemsidepaket för just bostadsrättsföreningar.

Ett komplett paket utan besvär

Man får en färdig bostadsrättsförening hemsida levererad åt sig med anpassade mallar och exempeltester som passar för varje brf. Alla smarta funktioner såsom automatiska nyhetsbrev, bokning av lokaler och beställning av nycklar med mera följer med i paketet och designen håller professionell nivå och fungerar såklart även i mobiler.

Att köpa ett färdigt, anpassat paket på detta vis är det enklaste sättet att få en proffsig sajt till sin brf till en så låg kostnad som möjligt. Samma koncept kan givetvis appliceras på flera olika branscher och nischer. Allt från webbhotell till egen e-post och support via både telefon och e-mail ingår. Betalning sker månadsvis vilket gör hela paketet nästan okännbart rent ekonomiskt. Man kan testa en månad utan kostnad.

Jag har själv testat ett dylikt koncept och är mycket positivt inställd i allmänhet. Det gör det lätt och relativt billigt att få en proffsig och användbar sajt till sin bostadsrättsförening. Vem vet vad för smarta lösningar som kommer att presenteras i morgon. Det vi vet är vad som finns idag och vi gör klokt i att utnyttja de vi kan vinna något på.

8 Oct 2018