Gör man fortfarande cd skivor?

Jag rotade häromdagen i min stora garderob och då hittade jag min gamla samling av cd-skivor. Jag har visst stoppat undan dem, vilket är lite synd, var ju massa favoritmusik där. Men det är klart, nu för tiden så lyssnar man mest via nätet, via appar, via streamingtjänster och så vidare. CDn har kommit lite i skymundan. Men det måste väl fortfarande ske cd pressning? Skivor säljs ju fortfarande så sett i affärer vad jag sett? Jag är nyfiken och en snabb sökning gör att jag hittar så klart cd pressning.

Få egen cd pressad

Hittade en sida på nätet, Skivfabriken. Detta ställe ligger i Falkenberg somoch hjälper folk med att bränna CD- och DVD-skivor med en hög kvalité. Hos dem kan man göra upp till 2000 upplagor direkt hos dem, men ska man ha fler än så, så skickas det vidare till deras samarbetspartner, som är Europas största skivfabrik. Hos Skivfabriken kan man även få cd-fodral, dvd-fodral, dvd-boxar och andra trycksaker. Då fick man svar på det!

Ta upp min samling

Min egen skrivsamling med cd, kanske dags ta fram dem igen. Hade ett cd ställ förr vet jag. HAr ju kvar mn cd spelare med, så det går att spela dem. Kan ju vara kul och lite nostalgiskt att lyssna på musik man alltid hade på förr. Man har nästan glömt vissa artister som man hade som favoriter när man var yngre. Sen finns ju inte alla på Spotify heller!

 

 

14 Jan 2018