En hjärtefråga

Något som är viktigt att tänka på är hjärtat. Nu menar jag inte bara i fråga om känslor och kärlek, utan det faktum att man kan drabbas av plötsligt hjärtstopp. Vem som helst kan bli drabbad och det trots att vi idag lever i en sådan teknisk värld så är det 500 av 10 000 drabbade varje år som överlever. Men, tack vare vår teknik idag, så har det skapats hjärtstartare. Denna maskin, kan om den används inom ett par minuter efter hjärtstoppet, rädda liv!

Fler hjärtstartare behövs

Idag finns det hjärtstartare utplacerade lite varstans, som på allmänna platser, i kollektivtrafiken och så vidare. Men det behövs fler hjärtstartare! Som tur är, så kan även privatpersoner välja att köpa dessa och ha hemma, så att det finns tillgängligt för alla. Om du vill vara med och öka siffran på de som överlever, så köp en du med. På Hearty.se finns det just dessa maskiner att köpa!

Hearty.se gör skillnad

Bakom Hearty.se hittar vi Elia Malmsten och Klas Granström som startade detta företag för att kunna förenkla möjligheter för alla, företag och privatpersoner, att välja ut och köpa fler hjärtstartare. Tack vare det så har allt fler kunnat räddas och fler kan det bli. Se till att köpa en du med och be dina vänner, bekanta och släkt skaffa dom med. Man vet aldrig vem som drabbas nästa gång. Det kan vara du, eller någon som står dig nära. Har ni då en hjärtstartare tillgänlig ökar chanserna för överlevnad!

 

 

 

 

 

 

24 Nov 2017